Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Cavius reisealarm

kr 416,76

Reisealarmen fra Cavius er en praktisk liten multialarm som er perfekt å ta med på reisen. Reisealarmen har innebygd brannalarm, en bevegelsesalarm som kan brukes til reisevesken eller døren, samt en lydsterk overfallsalarm.

Alle funksjoner styres fra den lille knappen på toppen av reisealarmen. Ved å holde inn knappen i to sekunder setter du enkelt på overfallsalarmen hvis du havner i en situasjon der du føler deg truet. Overfallsalarmen lyder i 90 dB, og en rød LED-lampe indikerer også at alarmen går. Den lille størrelsen gjør alarmen praktisk å ha liggende i lommen.

Hvis du trykker inn knappen to ganger i rask rekkefølge, setter du på røykdetektoren og kan bruke reisealarmen som en kompletterende brannalarm som bør finnes installert i rommet. En gul LED-lampe indikerer at brannalarmen er slått på. Trykk ytterligere to ganger for å stenge av røykdetektoren.

Trykk inn knappen tre ganger i rask rekkefølge for å sette på bevegelsesalarmen. Bevegelsesalarmen er svært praktisk hvis du vil ha en ekstra forsikring om at døren forblir stengt, eller at vesken din ikke forsvinner hvis du tar en powernap på flyplassen. Når bevegelsesalarmen er på, blinker en grønn LED-lampe, og hvis reisealarmen flyttes eller beveger på seg bare litt, kommer et 90 dB sterkt alarmsignal til å påkalle oppmerksomheten din.

Bevegelsesalarmen kan brukes sammen med røykdetektoren slik at du både har en ekstra brannvarsler og en aktivert døralarm i rommet. I forpakningen følger det også med en karabinkrok slik at du enkelt kan feste reisealarmen i vesken eller henge den opp på en krok eller en dør i rommet.

Reisealarmen drives av 1 stk. AA-batteri (inkludert) og har en batteritid på ca. 5 år ved normal bruk. 

Vekt: 60 gram
Høyde: 9 cm
Diameter: 3,5 cm
Merkinger/Sertifiseringer: CE, EMC, ROHS & REACH
Manual: engelsk, dansk

Share on Facebook

Logg inn