KS Brannvern & Førstehjelp

Meret, Sideveske, "First in"

kr 2.400,00

Meret Sideveske FIRST-IN tar med det du trenger når du først ankommer på ulykkesstedet.

Den er robust, godt organisert, modulbasert og er spesielt utviklet for first respondere.

Denne lette sidevesken rommer alt ditt grunnleggende førstehjelpsutstyr og verneutstyr.

Den er utformet for å organisere utstyr som kreves for å respondere på dine pasientens umiddelbare behov frem til assistanse kommer.

Meret Sideveske FIRST-IN er ergonomisk designet for bruk som en sidepack/rumpetaske, skulderveske, eller som håndholdt veske.

Alle sider av vesken som berører bakken er forsterket med PVC for å sikre holdbarhet og for å motstå vann. Først inn- magebeltet kan skjules i sidene av vesken for å konvertere den til en ren skulderveske.

Ett godt magebelte med bred webbing, en stor spenne som er lett å bruke og en polstret korsryggpute reduserer trykket mot sidene eller nedre del av ryggen.

Rask tilgang til hovedrommet med quick-pull glidelås med rør.

Insiden kan enkelt tilpasses små og store elementer ved hjelp av Sliders systemet. Flip-out webbing stropper lar deg feste tape ruller som raskt kan brukes mens de fortsatt er festet til enheten. Saks kan legges inn på baksiden av enheten ved å sette dem inn i sakse lommen og sikre dem med borrelås sløyfer.

Forsterket sidesøm tilbyr dobbel radio og personsøkernummer motering.

Denne vesken er TS-Ready , og tillater en ytterligere modul som kan festes på forsiden av vesken.

Denne sidevesken vil fungere for deg! Indre skum konstruksjon som opprettholder form og beskytter innholdet PVCforet bakside og bunn som motstår vann og slitasje.

Ready skjulte glidelåser og kraftig borrelås for montering av 1 valgfri modul

Overdimensjonerte YKK glidelåser med store EZ-Grab håndtak gir enkel åpning av vesken Mesh lommer på toppen av vesken

Tilpasset internt hovedrom med slider systemet Utrolig slitesterk! 1200 Denier belagt med TPE, Vann og motstandsdyktig mot flekker

Montering av taperuller med flip-outs festemulighet for radio og personsøker Sikkert feste for saks Lomme til lommelykt Penlight

Produktmål: utvendige dimensjoner: 20 x 38 x 12 cm.

Produkt Vekt: 0,45 kg

Share on Facebook