Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

RTC1 Brystsele for radio og utstyr

Svart
kr 982,50
Svart

Dette bildet viser RTC1 med RTR1(400020) og TSP1(400021) påmontert.

Dette er den største versjonen av vår prisvinnende Adjusta-pro radio brystsele serie, og er virkelig en bæreplattform for verktøy. og samband. 

Tool Chest er det sydd helt av Cordura nylon, og kan bære et bredt utvalg av ”verktøy”. Den store hovedlommen har en rekke skillevegger og elastisk strikker. Den øverste klaffen har et hylster for tilgang til bandasjesaks.

Direkte under hovedlomma er to sidelommer for multiverktøy, hansker, etc.

Det er også elastiske strikker for en Mini Mag eller annet verktøy.

Tool Chest har også justerbar holder radio/sambandsutstyr. De 2 elastiske bæreselene garanterer at Tool Chest vil sitte som Adjusta-pro når man står på ski, klatrere, klatrer i stiger, eller kryper inn veltede biler. Enten du er en flyreise som sanitetssoldat, sambandsmann, eller er racing mannskap, med Tool Chest vil alt bli mye enklere.

For å bygge ut Tool Chest kan man benytte artikkelnr 400020 Roo Pouch og/eller artikkelnr 400021 Transceiver Pouch(bildet under viser disse produktene med Tool Chest)

Share on Facebook

Logg inn